Καταπληκτικό Δεντρόσπιτο από παλέτες με… θέα !!!!!!!! «Pallet Treehouse by Raphael V.»


Άλλη μια παρουσίαση μιας μεγάλης κατασκευής θα δούμε σήμερα !! Μια κατασκευή δεντρόσπιτου από παλέτες για μικρά, αλλά και για…. μεγάλα παιδιά !!!!  Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα, λίγοι είναι όμως οι τυχεροί !!! 
Και όπως έχει γράψει ο μετρ των δεντρόσπιτον DAVID GREENBERG τα treehouses είναι δείγματα αντιαρχιτεκτρονικής αφού όπως υποστηρίζει «ο μόνος τρόπος για να χτίσεις ένα τέτοιο, είναι να μην το σχεδιάσεις αλλά να αφήσεις το δέντρο να σχεδιάσει από μόνο του αυτό. Τα treehouses έχουν την αποκλειστικότητα στης λεπτομέρειες» !!
Η σημερινή ιδέα, μας έρχεται από το Βέλγιο και τον φίλο μου Raphael V. !!!

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την κατασκευή είναι ο τρόπος στήριξης στα δέντρα !!! Το σπιτάκι δεν είναι πιασμένο σε διχάλες και χοντρά κλαδιά. Η κατασκευή κρατιέται από ένα πολύ καλά μελετημένο σύμπλεγμα καδρονιών στηριγμένο αποκλειστικά σε 6-7 κορμούς δέντρων !!!!!!! 
Το οριζόντιο πλαίσιο του δαπέδου υποστηρίζουν λοξές και κάθετες αντηρίδες οι οποίες καταλήγουν στον κορμό στο ίδιο περίπου ύψος !!! Πάμε να δούμε την υπέρ κατασκευή του φίλου μας βήμα βήμα μέσα από 50+ φώτο !!

 
 

 

 
 


 

 

 
 

 

 

 
 

 

 
 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 
 


 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

 

 
 
Το Δεντρόσπιτο όπως είναι σήμερα !!!!


 

 

thank you very mach Raphael !!!!!!!!!!!
 
 
Βρείτε μας και στο facebook !!
 
find us facebook !!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *